Soms loop je rond met ideeën om je huis te veranderen, maar weet je eigenlijk niet goed waarmee je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken. Een aanbouw of een verbouw, een nieuwe keuken en badkamer, een beter uitzicht of een fijne berging?

De ruimte-maker kan je helpen om samen het maximale uit je woning te halen. Ik ben je adviseur, coördinator en ontwerper in één. Op basis van creatieve ideeën weet ik of het technisch haalbaar is. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk van aannemers (Bouwgarant), ZZP-ers, leveranciers, interieurbouwers en inrichters.

Daarnaast ben ik goed op de hoogte van alle regels en vergunningen en kan ik op basis van plannen een goede inschatting maken van de kosten, te beginnen met behulp van het opstellen van een investeringsbegroting.

Natuurlijk is voor een succesvolle samenwerking onderling vertrouwen een pré. De ruimte-maker geeft je dit vertrouwen en stelt dit ook voorop.

Je kunt rekenen op mijn ruime ervaring en deskundigheid waarbij er vooraf heldere afspraken worden gemaakt. Dit op basis van geldende contracten en voorwaarden. Jouw dromen maak je samen waar met de ruimte-maker.

Klik hier voor mijn interieur projecten.